Confidenţialitate

Două asistente medicale, la spital în urma unui accident rutier produs la ieşirea de pe A1

Două asistente medicale au ajuns la spital, vineri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, la ieşirea de pe A1, în Piteşti. Potrivit polițiştilor, în autoturism se aflau doar cele două asistente. Una dintre ele, aflată la volan, a pierdut controlul asupra maşinii, care s-a răsturnat. La faţa locului au fost chemate descarcerarea şi echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

“Echipajul de la descarcerare nu a mai fost nevoie să intervină. La momentul când colegii mei au ajuns la fața locului, victimele fuseseră scoase din maşină de ceilalți participanți la trafic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Bădițeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Potrivit Luminiței Paul, manager Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Argeş, victimele, cu politraumatisme, dar conştiente, au fost transportate la Spitalul Județean.

“Accidentul a avut loc pe breteaua care coboară de pe A1, în zona Podul Viilor-Piteşti. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a
declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş.

Polițiştii fac cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul.