Doris Roberts, una dintre protagonistele serialului ”Dragul de Raymond”, a murit la vârsta de 90 de ani

Actriţa americană Doris Roberts, una dintre protagonistele serialului de televiziune ”Dragul de Raymond”, a murit în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 90 de ani, informează site-ul revistei People.

Informaţia a fost confirmată de fiul actriţei, Michael Cannata, care a spus că mama lui a murit împăcată, în somn şi din cauze naturale, în reşedinţa ei din Los Angeles.

Cariera actriţei Doris Roberts s-a întins pe durata a şase decenii, pe parcursul cărora a câştigat cinci premii Emmy şi un premiu SAG – decernat de Sindicatul actorilor americani.

Înainte de a ajunge o vedetă a micului ecran, Doris Roberts a debutat în teatru, pe Broadway, în anii 1950, jucând în numeroase spectacole, precum ”The Desk Set” şi ”Bad Habits”.

Cariera actoricească a lui Doris Roberts a început cu un rol secundar în serialul de televiziune ”Studio One”, în 1952. A devenit cunoscută şi pe marele ecran, cu rolul din filmul ”Something Wild”, lansat în 1961.

Ea a devenit însă celebră cu rolul Marie Barone din serialul de televiziune ”Dragul de Raymond”, pe care l-a interpretat din 1996 până în 2005.

A jucat şi în alte seriale TV de mare succes, precum ”Desperate Housewives”, ”The King of Queens”, ”Grey’s Anatomy” şi ”Law & Order: SVU”.

Foto: Facebook/Doris Roberts

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS