Confidenţialitate

Dolj: Numeroși elevi și profesori confirmați cu coronavirus. Măsuri speciale, doar la două școli

Șapte elevi și patru profesori, de la mai multe școli din judeţul Dolj, au fost confirmați cu coronavirus, în prima săptămână a noului an școlar.

Cu toate acestea, măsuri speciale au fost luate numai în două clase. Între cei afectaţi se află elevii Colegiului Naţional Militar din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, măsuri speciale au fost luate la Școala Gimnazială „Sfântul Gheorghe”, din Craiova, unde au fost depistaţi doi elevi cu acest virus. Este vorba despre doi fraţi, unul elev la o clasă din învăţământul primar, celălalt de la gimnaziu. Colegii lor învaţă acum de acasă, online.

Ceilalţi elevi şi dascălii confirmaţi pozitiv cu coronavirus nu ar fi mers deloc la cursuri. Potrivit unor surse, în weekend, ar fi fost confirmate alte trei cazuri de coronavirus în judeţul Dolj.

Pe de altă parte, de la începutul anului şcolar, la Colegiul Naţional Militar Tudor Vladimirescu din Craiova 9 elevi au fost confirmaţi cu coronavirus. Toţi elevii colegiului au fost testaţi la sosirea în cămine. Aici au fost luate măsuri de protecţie, iar cei care sunt declaraţi pozitivi, dar nu au nevoie de interare, rămân în carantină în căminele liceului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ana-Maria Constantinescu