Confidenţialitate

Dolj: Candidat USR Plus la parlamentare, acuzat de rasism

Un nou scandal în sânul USR Plus. De această dată la Dolj, unde cel care deschide listele pentru Camera Deputaților, Cezar Dragoescu, este acuzat de rasism.

Jurnaliştii de la Adevărul au publicat mai multe conversaţii în care candidatul USR PLUS la parlamentare, Cezar Drăgoescu, se exprimă într-un mod grosolan.

Gelu Duminică, directorul Fundației Agenția de dezvoltare comunitară Împreună: „Eu am întrebat USR-ul și reprezentanții USR-ului cum se pupă ideile domnului Dragoescu cu codul de etică și de conduită al partidului și dacă, nu cumva, pozițiile pe care domnia sa le are în ultimii ani fac un deserviciu major.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cezar Dragoescu își cere scuze pe pagina sa de socializare pentru limbajul de acum trei ani, care, spune el, nu-l caracterizează în prezent.  ”Îmi cer scuze de la toți cei care s-ar fi putut simți lezați de acea conversatie pur privată”, scrie Dragoescu pe pagina de Facebook.

Potrivit unor surse din USR Plus, Comisia Națională de Arbitraj și Biroul National ar fi invalidat candidatura lui Cezar Drăgoescu,  aflat pe locul 1 pentru Camera Deputaților de la Dolj. El ar putea să atace această decizie.