Doi stâlpi au răsărit într-o intersecţie circulată din Ploiești

Este vorba de stâlpi de electricitate, de beton, înalţi de 10-12 metri. Sunt puşi în mijloc, trebuie ocoliţi de maşini și de autobuze. Unul pare să fie chiar în mijlocul trecerii de pietoni.

În oraş se desfăşoară, din aprilie anul trecut, lucrări ample de reabilitare a liniilor de tramvai, iar potrivit constructorilor, cei doi stâlpi fac parte din noua reţea electrică. Justificarea constructorului pentru cei doi stâlpi este aceea că amplasarea lor este prevăzută de noul proiect şi, cum au picat în intersecţie, au fost montaţi conform numărătorii.

Poliţia Rutieră Prahova s-a autosesizat după apariţia stâlpilor şi a avut o surpriză: „Stâlpii au fost montaţi fără aviz de construcţie eliberat obligatoriu de Poliţia Rutieră. Am deschis dosar penal pentru că respectivii stâlpi pot pune în pericol siguranţa traficului sau pot îngreuna circulaţia. Continuăm cercetările“, a declarat pentru Adevărul Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

Montarea stâlpilor vine la scurt timp după darea în folosinţă a unei parcări supraetajate pe strada Cuza Vodă din oraş care ocupă trei din cele patru benzi de mers şi care a făcut ca oamenii să vorbească despre Ploieşti ca „noul Caracal“.

sursa: adevarul.ro