Confidenţialitate

Doi sirieni au încercat să intre ilegal în România, ascunși în saci de plastic | AUDIO

Doi tineri sirieni au încercat să intre ilegal în țară, ascunși în saci de plastic într-un TIR care transporta piese din fier. Pentru unul dintre ei a fost necesară intervenția Ambulanței.

În noaptea de luni spre marți un cetățean turc, conducator  al unui TIR ce transporta piese din fier, s-a prezentat la Vama Giurgiu pentru efectuarea formalităților

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au constatat că sigiliul vamal era rupt și lipit, in plus, pe langa marfa declarata, oamenii legii au descoperit, ascunși în saci din plastic, doi tineri sirieni.

Aceștia au fost coborâți din TIR, moment în care unul dintre bărbați și-a pierdut temporar cunoștința. Polițiștii de frontieră i-au acordat primul ajutor.

A fost nevoie si de interventia unui  echipaj al Serviciului de Ambulanță Giurgiu care i-a acordat  ajutor de specialitate, starea acestuia devenind la scurt timp stabilă.

Cei doi sirieni au declarat autorităților că intenționau să ajungă în Suedia si s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau în Bulgaria.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Camelia Sachetti