Doi oameni au murit într-un accident pe Valea Oltului

Un accident cu șase victime s-a produs, sâmbătă dimineață, pe Valea Oltului, un TIR și două mașini ciocnindu-se violent. Două persoane au murit.

Potrivit reprezentanților Poliției Vâlcea, accidentul s-a produs pe DN 7, în localitatea Călimănești- Seaca, unde un TIR și două mașini s-au ciocnit violent, notează Mediafax.

„Accidentul s-a soldat cu 6 victime, dintre care două persoane au decedat”, au declarat reprezentanții ISU Vâlcea.

În urma impactului, una din mașini a ajuns într-o râpă.

Accidentul de sâmbătă dimineață de pe Valea Oltului a fost provocat de un șofer care a adormit la volan, anunță Centrul Infotrafic. Două persoane au murit, iar un copil a ajuns la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, în zona localităţii Seaca, judeţul Vâlcea, unde s-a produs accidentul în care au fost implicate 2 autoturisme şi un autocamion.

Accidentul s-a soldat cu 3 victime, dintre care 2 persoane au murit, iar un copil a fost transportat la spital.

„Cauza producerii accidentului a fost adormirea la volan de către şoferul primului autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu TIR-ul, iar acesta, vrând să evite impactul, s-a răsturnat şi a lovit şi cel de-al doilea autoturism. Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului rutier, în prezent fiind formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers”, arată Centrul Infotrafic.

Potrivit Poliției Județene Vâlcea, cele două persoane care au murit erau cetățeni moldoveni rezidenți în Germania și mergeau din Germania în Bulgaria.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS