”Doctori, Femei și Alte întâmplări”, cu Mariana Dânescu & Mihai Bendeac – la Teatrul ”METROPOLIS”

Se râde cu lacrimi la comedia ‘DOCTORI, FEMEI ȘI ALTE ÎNTÂMPLĂRI’, montat de regizorul Vlad Corbeanu la ‘Teatrul Metropolis’. Din distribuție fac parte actorii Mariana Dânescu și Mihai Bendeac. Spectacolul ‘DOCTORI, FEMEI ȘI ALTE ÎNTÂMPLĂRI’ se joacă miercuri, 18 Februarie, la ora 19.00 – cum vă spuneam – la Teatrul ‘METROPOLIS’.

Timp de o oră și jumătate, veți asista la încurcături neînchipuite și la situații ce par fără ieșire…

‘DOCTORI, FEMEI ȘI ALTE ÎNTÂMPLĂRI’ este o comedie bulevardieră, cu toate ingredientele specifice. O poveste complicată, croită în jurul faptului că doctorul Moulineaux își înseală soția (cum fac și restul personajelor cu partenerii), un spectacol cu situații comice din abundență – AUDIO.

Mihai Bendeac îl interpretează pe Bassinet – personajul bâlbâit și extrem de curios, care dă peste cap planurile doctorului Moulineaux – AUDIO.

‘DOCTORI, FEMEI ȘI ALTE ÎNTÂMPLĂRI’ a fost montat la METROPOLIS după ‘Tailleurs pour dames’, textul lui Georges Feydeau , un ‘clasic’ al comediei bulevardiere.

Regia este semnată de Vlad CORBEANU, pe care îl regăsim și în distribuția acestui spectacol, alături de Mariana Dânescu, Dan AȘTILEAN, Paula CHIRILĂ, Gabriel Costin și Mihai BENDEAC.