DN1 aglomerat; trafic deviat pe Valea Prahovei

Circulaţia de pe DN1 dinspre Braşov către Valea Prahovei a fost deviată, pe DN 1A, din cauza aglomeraţiei. Asta pentru că turiştii care şi-au petrecut Paştele în staţiunile montane se întorc acasă.

Potrivit Infotrafic, în judeţul Braşov, din cauza aglomeraţiei, circulaţia de pe DN 1 dinspre Braşov către Valea Prahovei a fost deviată pe DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Sute de turişti au petrecut Paştele în staţiunile montane din Braşov şi de pe Valea Prahovei, unde în noaptea de duminică spre luni a nins, depunându-se un strat de câţiva centimetri de zăpadă.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile meteo

Având în vedere că pe numeroase artere rutiere importante din țară traficul auto se desfășoară în condiții nefavorabile (precipitații și vânt puternic), Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române sfătuiește conducătorii auto să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere și să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS