Confidenţialitate

Distracție doar până la ora 22 pe Litoral, de 1 Mai și Paște | AUDIO

Turiștii care vor veni pe litoral în minivacanța de Paște și 1 Mai vor avea voie să se distreze numai până la ora 22,00. Iar in noaptea de 1 spre 2 mai, deși circulația este permisă până la ora 5 dimineața, petrecerile în aer liber, stațiuni și pe plaje, sunt interzise.

Peste 35.000 de turiști sunt așteptați să își petreacă minivacanța de Paște și 1 Mai în stațiunile de pe litoral. Cei mai mulți vin la  Vama Veche, Mamaia și Mamaia Nord. Distracțiile pe plajă până la răsăritul soarelui sunt interzise, chiar și în noaptea de Înviere când circulația este permisă până la 5,00 dimineața. Prefectul de Constanța, Silviu Coșa, vine cu precizări. .

”Deplasarea este permisă numai în scopul participării la slujbele religioase. Nu este conform prevederilor legale să avem turiști pe plajă în noaptea de Inviere.  Dacă sunteți pe plajă în acea noapte veți fi sancționați contravențional”.

Sute de polițiști și jandarmi vor veghea la respectarea măsurilor restrictive impuse de autorități. Anul trecut, in plină stare de urgență, sute de tineri au ignorat restricțiile și s-au distrat pe plaja din Vama Veche. Cum vor acționa acum forțele de ordine, spune șeful IPJ Constanța, chestor Adrian Glugă.

„Cu suficiente forțe de poliție și jandarmerie care vor fi dispuse pe raza localității Vama Veche și suficiente echipe de intervenție. Sunt convins că putem să stabilim la fața locului dacă se deplasează către sau dinspre biserică”.

Nici polițiștii de la Crimă Organizată nu vor avea odihnă. De altfel, polițiștii antidrog Constanța, în urma a 20 de percheziții la Constanța și Năvodari, au făcut, marți dimineață, o captură de proporții. Peste 10 kilograme de cocaină, 10 kilograme de marijuana și zeci de mii de pastile de ecstasy. Membrii rețelei de trafic de droguri au fost reținuti de DIICOT.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ghiulfer Predescu