Disney amână lansarea următorului film din seria “Star Wars” – VIDEO

Următorul film din seria “Star Wars”, “Star Wars: Episode VIII”, va avea lansarea în decembrie 2017, cu şase luni mai târziu faţă de data stabilită iniţial, au anunţat, miercuri, reprezentanţii studiourilor Walt Disney, informează Reuters.

Lungmetrajul “Star Wars: Episode VIII”, scris şi regizat de Rian Johnson, va fi lansat, în cele din urmă, pe 15 decembrie 2017, deşi, iniţial, producătorii au anunţat că filmul urma să fie lansat pe 26 mai 2017.

Filmele hollywoodiene realizate cu bugete mari şi care sunt lansate în sezonul estival au atras un număr impresionant de spectatori în ultimii ani, însă Disney a remarcat succesul fenomenal pe care l-a avut cel mai recent film din această serie, “Star Wars: The Force Awakens”, ce a fost lansat în decembrie 2015.

Acest lungmetraj a devenit deja filmul cu cele mai mari încasări din America de Nord, după ce a vândut bilete de peste 861 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada. De asemenea, cu 1,88 miliarde de dolari în box office-ul mondial, aceeaşi peliculă ocupă locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS