Directorul Muzeului de Etnografie Baia Mare, în stare de ebrietate în timpul serviciului – VIDEO

Directorul Muzeului de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare a fost demis din funcție după ce a fost filmat, în propriul birou, …într-o stare avansată de ebrietate.

Presa locală a publicat un filmuleț în care Ilie Gherheș stă tolănit pe un scaun, vorbește neinteligibil și…spună că vrea să mai bea ”un coniac”.

Angajații săi l-au filmat și susțin că imaginile sunt făcute în miezul zilei, la ora 14.

Jurnaliștii de la site-ul 2mnews.ro au intrat în posesia mai multor materiale audio și video în care directorul demis al Muzeului de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare este surprins în ipostaze stânjenitoare.

Presa locală scrie că  Ilie Gherheș a băut în propriul birou, în timpul programului.  Filmarea pare a fi făcută de una dintre angajatele sale.

La un moment dat, femeia îl roagă pe fostul director să-i semneze o adeverință, însă acesta pare incapabil să se ridice de pe scaun.

Chiar dacă fostul director nu mai poate articula cuvintele, se arată dispus să mai bea.

 

Imediat după publicarea clipului,  Ilie Gherheș și-a recunoscut faptele:  ”au venit la mine niște colegi și un primar, au scos o sticlă de horincă și au împărțit. 
Eu nu ştiu cât eram de în stare de ebrietate, că pân’ la urmă n-am putut să-i refuz”, a spus fostul director pentru 2mnews.ro.

Ilie Gherheș conducea interimar Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare, instituție aflată în subordinea Consiliului Judeţean.

Șeful CJ Maramureș – Gabriel Zetea – a spus, pentru presa locală că a luat decizia să-l demită pe acesta din cauza comportamentului intolerabil.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS