„Dineu cu proști” şi „Egoistul” – „Porţii” duble în septembrie, la Palatul Naţional al Copiilor

Stagiunea de toamnă se reia cu câte două reprezentaţii ale celor mai îndrăgite spectacole ale momentului: „Dineu cu proști” şi „Egoistul” se vor juca pe 5 şi 6, respectiv 7 şi 8 septembrie, în Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor.

Pe 5 și 6 septembrie, la Palatul Naţional al Copiilor sunteți așteptați la un festin…cu grei, în Dineu cu proști. În luminile rampei îi veţi admira pe: HORAŢIU MĂLĂELE,  ION CARAMITRU, MEDEEA MARINESCU, ALEXANDRU BINDEA, COSTINA CIUCIULICĂ, TEODORA MAREŞ, DORIN ANDONE, TOMI CRISTIN şi ALEXANDRU GEORGESCU.

Apoi, pe 7 şi 8 septembrie, Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor va găzdui un spectacol de colecţie – piesa Egoistul, cu Radu Beligan. În distribuție: RADU BELIGAN, ADRIANA TRANDAFIR, DAMIAN CRASMARU, TOMI CRISTIN, RODICA IONESCU, MIHAI NICULESCU, LAMIA BELIGAN, ILEANA OLTEANU, MEDEEA MARINESCU,  CESONIA POSTELNICU şi SILVIU BIRIS. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.robilete.ro

Pe 14 septembrie  se schimbă sala, dar nu şi registrul: inegalabilul duel teatral “Caramitru – Mălăele, câte-n lună și în stele” va avea loc la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi schimburile iscusite de replici se împletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

Luna se încheie cu „Maytreyi” – tulburătoarea poveste de dragoste a lui MIRCEA ELIADE, pusă în scenă de CHRIS SIMION, pe 28 septembrie la Palatul Naţional al Copiilor! Îi veţi aplauda pe pe MAIA MORGENSTERN, AILYIN CADÂR, VLAD ZAMFIRESCU, DORU ANA şi ANCA SIGARTĂU într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul  lumii orientale şi străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generaţii întregi. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.robilete.ro

Biletele pentru fiecare spectacol se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.robilete.ro. Pentru ”Caramitru – Mălăele, câte-n lună și în stele” biletele se pot cumpăra și de pe bilet.roblt.ro și biletoo.ro.