Confidenţialitate

Dinamo și ASA Tg Mureș, primele semifinaliste ale Cupei României

In Stefan cel Mare, Dinamo a trecut cu 2-1 de Astra Giurgiu. Gnohere a deschis scoul pentru alb-roșii în minutul 17 , Enache a egalat în minutul 91 dar Palici a dat lovitura la ultima fază, în al 4-lea minut de prelungire. Antrenorul Astrei, Marius Sumudică a ajuns la spital, însă nu din cauza finalului – a plecat de pe bancă din minutul 70 acuzând probleme cardiace. Colaboratorii săi din stafful tehnic au transmis că nu este nimic grav.

Si celălalt meci din sferturi jucat ieri a avut un final interesant. ACS Poli Timisioara a condus-o pe ASA Tg Mureș din minutul 24 când a marcat Elek până în minutul 80 când a egalat Balic. In prima repriza bănățenii au ratat un penalty executat de Hernandez. Meciul a ajuns în prelungiri iar ASA a jucat în 10 după eliminarea lui Brandan din minutul 93. Nu s-a mai înscris iar la lovituri de departajare a fost nevoie de 7 serii pentru ca muresenii să se impună cu 7-6.

Diseară la 20:30 CSMS Iași o va întâlni pe CFR Cluj iar ultimul sfert de finală se va juca mâine între FC Viitorul și Steaua.