Dinamo a transferat un mijlocaș portughez

Dinamo a făcut prima sa mutare din această vară pe piața transferurilor. „Alb-roșii” au adus un portughez liber de contract, Diogo Ferreira Salomao, care a evoluat cel mai recent în liga secundă spaniolă, la Mallorca.

În vîrstă de 28 de ani, Salomao a trecut marți vizita medicală la București. El a semnat o înțelegere pe două sezoane cu Dinamo și se va alătura lotului condus de Cosmin Contra în cantonamentul din Slovenia.

Format la Estrela Amadora, Diogo Salomao a mai trecut în carieră pe la Sporting Lisabona și are 20 de partide jucate în Primera Division, la Deportivo La Coruna.

În altă ordine de idei, presa italiană anunță că Dinamo ar fi interesată de Francesco Margiotta, un atacant de 23 de ani legitimat la Juventus Torino, care vine însă după o accidentare gravă la genunchi, după ce sezonul trecut a fost împrumutat în campionatul Elveției, la FC Lausanne.

Negocierile pentru Margiotta au fost confirmate de directorul general al clubului din șos. Ștefan cel Mare, Adrian Mutu, care a spus la sport.ro că „alb-roșii” ar mai vrea să transfere alți doi jucători, un mijlocaș și un fundaș central.

 

foto: fcdinamo.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS