Confidenţialitate

Diana Șoșoacă, executată silit de ANAF. Senatoarea are conturile blocate și i se va opri o treime din indemnizație | AUDIO

Fiscul a început executarea silită a Dianei Şoşoacă, a transmis, luni, şeful ANAF Lucian Heiuş, în cadrul unei conferințe de presă ce prezenta bilanțul din ultima peroadă a inspectorilor fiscali.

Pentru că nu și-a achitat obligațiile către bugetul de stat, i s-a pus poprire pe conturile bancare şi i se va reţine o treime din indemnizaţia de parlamentar, a anunţat şeful ANAF.

Lucian Heiuş spune că senatoarea are un comportament ca al oricărui alt contribuabil rău platnic:

„În loc să-și achite obligațiile pe care le are, găsește, inventează dușmani și lansează și scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei. Doamna senator Șoșoacă a intrat în executare silită, i-a fost emisă somația, nu a achitat, s-a început executarea silită prin proprirea conturilor bancare și emiterea unei adrese către Senatul României prin care i se solicită să i se rețină așa cum prevede legea o treime din indemnizația de senator până la concurența sumei pe care o are de plată către bugetul de stat.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: ANAF anunță rezultatele controalelor la cei cu averi nejustificate. Un singur contribuabil trebuie să achite statului peste 3,5 milioane lei | AUDIO

Foto: Inquam Photos / George Călin