Diana le-a spus MULȚUMESC părinților săi: „Fiți binecuvântați. Vă iubim”

Mușat Diana, din județul Galați, le-a spus MULȚUMESC părinților săi, iar Toader și Veronica și-au auzi mesajul special de mulțumire în emisiunea Europa Express de marți. Astfel, „cei mai faini părinți din lume”, Toader și Veronica, vor primi un bax de ciocolată Atenție! personalizată cu următorul mesaj de la fiica lor:

„…au stiut pana acum sa-si cresca exemplar cele patru fiice, doi gineri si un nepot. Va multumesc parinti pentru tot sprijinul pe care ni l-ati acordat pana in momentul de fata. Multumesc ca existati. Nu v-as inlocui cu nimeni, niciodata chiar daca sunteti atat de simpli. Fiti binecuvantati”, a scris Diana pe europafm.ro.

„Multumim pentru tot, dragi parinti. Dumnezeu sa va tina sanatosi mult, mult timp. Va iubim. (Copiii, ginerii si nepotelul).”

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!