Confidenţialitate

Diaconul Florin Petre: De sărbători ar trebui să le oferim cadouri celor ce nu au | AUDIO

Mai mult de jumătate dintre români spun că resimt emoții negative atunci când vine vorba despre petrecerea sărbătorilor de iarnă, în contextul actual, al pandemiei de coronavirus.

Peste o treime dintre români se simt îngrijorați, neliniștiți și speriați atunci când se gândesc la perioada aceasta a sărbătorilor, a arătat un studiu al companiei de cercetare Reveal Marketing Research.

Ar trebui să ne îndreptăm atenția către cei singuri și să le oferim cadouri mai mult celor care nu au, a spus la Europa FM, Florin Petre, secretar patriarhal în cadrul Biroului de Presă al Patriarhiei Române.

”Cred că trebuie să ne îndreptăm privirea noastră către persoanele singure, către persoanele descurajate, aflate în perioadă de doliu. Și  cadourile acestea materiale au sensurile lor, ele sunt de fapt o reactualizare a momentului nașterii lui Hristos, când magii au venit să îi aducă Pruncului Hristos daruri. Din nefericire, trăim într-o perioadă a goanei după a cumpăra și a ne face cadouri între noi. Mai important e să oferim cadouri celor care nu au, celor care sunt în nevoi, în sărăcie”, spune diaconul Florin Petre. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.