Confidenţialitate

Deșteptarea vine în Timișoara, primul oraș liber de comunism din România

Vineri, 20 decembrie, Deșteptarea vine în Timișoara – primul oraș liber de comunism din România! De la ora 7, în direct la Europa FM și în transmisiuni video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia vă invită la o ediție specială Deșteptarea.

”Echipa Deșteptarea va fi vineri la Timișoara pentru o editie specială dedicată aniversării a 30 de ani de când revoluționarii au declarat Timișoara primul oraș liber de comunism dimn România.

Vom transmite din balconul Operei, vom discuta cu revoluționari care au fost în balconul Operei în 20 decembrie 1989, vom dialoga cu ascultătorii noștri în direct despre cei 30 de ani care au trecut de atunci și vom dufuza muzica românească a anilor respectivi”, spune Vlad Petreanu.

Pe tot parcursul zilei de vineri, Europa FM transmite programele sale din Timișoara, iar de la ora 16:00 vă invită să luați parte și la o dezbatere despre următorii 30 de ani ai României.

Venim la Timișoara. Venim să vă ascultăm, să comparăm ce am vrut noi acum 30 de ani, cu ce vreți voi pentru următorii 30 de ani.
Să vă spunem unde am greșit noi, generația Revoluției din 1989, pentru ca voi să aveți dreptul la alte greșeli, dar să fie ale voastre, nu să le repetați pe ale noastre.

Atât să reușim împreună și chiar am avea o evoluție importantă”, spune Moise Guran.

Sunteți invitați să luați parte la dezbatere în sala Teatrului Maghiar de Stat. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare sunt disponibile în evenimentul creat pe Facebook.

Europa FM va transmite pe tot parcursul zilei de vineri în direct din orașul de unde a început Revoluția din 1989, Timișoara.


ÎN FOTO, de la stânga la dreapta:
George Zafiu, Vlad Petreanu și Luca Pastia alături de producătorul matinalului Europa FM, Adi Tudor