Confidenţialitate

Europa FM transmite, vineri, în direct din Timișoara, primul oraș liber din România

Europa FM va transmite pe tot parcursul zilei de vineri în direct din orașul de unde a început Revoluția din 1989, Timișoara.

De la ora 7:00, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia vă așteaptă cu Deșteptarea în direct din balconul Operei, simbol al Revoluției pornite din Timișoara.

De la ora 10, într-un duplex București – Timișoara, Sorin Niculescu și Toader Păun prezintă o ediție specială Europa Express.

De la ora 13:00, Vlad Petreanu și Moise Guran vă invită la România în Direct în transmisiune de la Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely Timișoara. Tot de aici vă dă întâlnire apoi Radu Constantinescu pentru Drum cu Prioritate, de la 14 la 16, pentru ca apoi să ne dăm întâlnire într-o dezbatere deschisă Piața Victoriei cu Moise Guran și Vlad Petreanu unde sunteți invitați să luați parte și direct în sala Teatrului Maghiar de Stat. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare sunt disponibile în evenimentul creat pe Facebook.

De la ora 18:00, Clubul de Weekend vine în duplex Timișoara – București, alături de Petru Stratulat și Toader Păun. În direct din centrul Timișoarei, din Piața Victoriei, vă veți putea conecta la emoțiile unui concert istoric – Rock for Revolution. 20 Decembrie 2019 este ziua în care celebrăm 30 de ani de când Timișoara a devenit primul oraș liber din România.

Rock for Revolution va putea fi urmărit video în direct la TVR Timișoara și pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Ziua de 20 Decembrie 1989 a însemnat ieșirea întregului oraș în strada. Acele momente sunt marcate în concertul-eveniment Rock for Revolution în care vor cânta Cargo, Phoenix, Pro Musica și Sonatic. Intrarea este liberă!

Vineri, 20 decembrie, vă așteptăm în Timișoara, dar și pe toate frecvențele Europa FM să marcăm împreună această zi importantă, în care să cinstim memoria eroilor care s-au jerfit pentru ca noi să fim liberi.