Confidenţialitate

Cum vor fi următorii 30 de ani? O discuție despre libertate și responsabilitate, vineri, în direct din Timișoara

Vineri, 20 decembrie, de la ora 16:00, Moise Guran și Vlad Petreanu vă invită să luați parte la o dezbatere deschisă despre următorii 30 de ani ai României.

”În mod cert, noi, cei care eram tineri la Revoluția din 1989, nu ne-am fi putut imagina că după 30 de ani încă vom mai avea dezbateri despre libertate și democrație, sau că vom mai trăi proteste reprimate violent, așa cum s-a întâmplat pe 10 august 2018.
Ce am sperat pentru România și ce am realizat?
În mod cert mai puțin decât am fi vrut.

Dar voi, cei care azi aveți 18-20 de ani, voi cum credeți că va arăta România peste 30 de ani? Noi am vrut în UE, în NATO, am vrut o țară sigură și prosperă. Voi v-ați născut cu aceste realități și poate nu le prețuiți la fel, poate năzuiți la altele…

Venim la Timișoara. Venim să vă ascultăm, să comparăm ce am vrut noi acum 30 de ani, cu ce vreți voi pentru următorii 30 de ani.
Să vă spunem unde am greșit noi, generația Revoluției din 1989, pentru ca voi să aveți dreptul la alte greșeli, dar să fie ale voastre, nu să le repetați pe ale noastre.

Atât să reușim împreună și chiar am avea o evoluție importantă”, spune Moise Guran.

Sunteți invitați să luați parte la dezbatere în sala Teatrului Maghiar de Stat. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare sunt disponibile în evenimentul creat pe Facebook.

Europa FM va transmite pe tot parcursul zilei de vineri în direct din orașul de unde a început Revoluția din 1989, Timișoara.