Confidenţialitate

Deșteptarea: Un român beat a spart prelungirea unei închisori din Belgia și a furat trei pachete de țigări și niște bani | VIDEO

Un român a dat o spargere în Belgia cum nu s-a mai văzut. A reușit să spargă o parte a unei închisori, partea în care deținuții stau când mai au puțin și li se dă drumul în lume iar. Casă de Tranziție îi mai spune.

Românul care a spart prelungirea închisorii s-a întors cu bogata recoltă de trei pachete de țigări și niște bani, scrie Libertatea. Când a fost arestat, era atât de beat încât a zis că nu-și mai amintește nimic despre fapte. „Nici nu știu cum am ajuns acolo”, a le-a zis el polițiștilor.

S-a distrat și procurorul cu situația, care a cerut opt ​​luni de închisoare cu amânare și o perioadă de probațiune. Adică nici el nu voia să îl trimită efectiv la răcoare. A fost de acord și judecătorul cu o sentință cu probațiune și a redus pedeapsa cu închisoarea cu două luni.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.