Confidenţialitate

Deșteptarea: Un puști de 6 ani și-a comandat de mâncare de 1000$ de pe telefonul tatălui | VIDEO

„Stăteam și ne uitam la televizor, iar Mason (puștiul) spune: «Tată, pot să-ți folosesc telefonul?»”, a povestit tatăl, adăugând că Mason îl folosește de obicei pentru a juca un joc.

„Așa că i-am dat telefonul meu și i-am spus: «Ai 30 de minute»”. Bărbatul a spus că Mason a mers în camera lui și s-a jucat acolo până i-a expirat timpul.

„Pentru prima oară, a fost surprinzător de cuminte în acea seară, Nu a existat nicio ceartă sau inventarea de lucruri pentru a rămâne treaz. Pur și simplu s-a dus la culcare, iar eu am zis: «Uau, este uimitor». Și dintr-o dată am auzit soneria”, a declarat acesta.

“Apoi, soneria sună din nou, iar apoi se întâmplă din nou și din nou și din nou. Am fost complet speriat”, spune Stonehouse, adăugând că la fiecare livrare veneau cantități uriașe de mâncare. „Erau cinci comenzi de creveți jumbo de 20 de bucăți, o grămadă de sandvișuri cu pui, cartofi prăjiți cu brânză chili și înghețată și struguri și orez”.

Stonehouse a văzut apoi o alertă de la banca sa: 439 de dolari refuzați de la Happy’s Pizza. Cu toate acestea, o altă comandă pentru produse de pizzerie în valoare de 183 de dolari a fost acceptată. Bărbatul a povestit că a sunat la restaurant în încercarea de a anula comenzile, dar până atunci era prea târziu. „Nu am mai putut face nimic”, a mărturisit el.

Micuțul de 6 ani și-a pierdut toate economiile și a mai rămas doar cu un cent în pușculiță. „A trebuit să îi spargem pușculița să luăm banii și să îi explicăm: bancnota asta de $20 acoperă câteva sandvișuri, bancnota asta de $20 acoperă cartofii cu chilli și brânză…”, a mai povestit Stonehouse.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: shutterstock.com