Confidenţialitate

Deșteptarea: Un copil în vârstă de 3 ani a intrat în clubul celor mai inteligenți oameni din lume | VIDEO

În Marea Britanie, un copil de 3 ani a intrat oficial în clubul celor mai inteligenți oameni din lume, Mensa.

Teddy Hobbs, din Portishead, Somerset, Anglia, poate să numere până la 100 în șase limbi non-native, inclusiv mandarină, galeză, franceză, spaniolă și germană. A învățat să citească singur la doar 2 ani și 4 luni, iar acum este capabil să citească chiar și cărțile cu Harry Potter, atunci când părinții îi dau voie.

Teddy a fost admis în Mensa la sfârșitul anului trecut, după ce a finalizat un test IQ la care a obținut 139 de puncte din 160 posibile.

Părinții, Beth Hobbs, 31 de ani, și Will Hobbs, 41 de ani, spun că nu s-au așteptat niciodată ca Theodore – care preferă numele Teddy – să intre în grup și nu au plănuit niciodată să solicite calitatea de membru.

„Când am născut-o pe fiica noastră, i-am cumpărat lui Teddy o tabletă, ca să ne putem concentra asupra fetiței, dar el nu a fost niciodată foarte interesat să joace jocuri sau altceva. În schimb, îi place să folosească aplicații pentru a încerca să învețe să numere până la 100 în limbi străine. Asta înseamnă distracție pentru el”, a mai spus mama lui Teddy.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: unsplash.com