Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un clujean nu a fost primit la examenul pentru permis auto pentru că avea barba prea mare

Un clujean nu a fost primit la examenul pentru permisul auto pentru că avea barba prea mare și nu semăna cu imaginea din buletin, unde are barbă, scrie Știri de Cluj

”Mâine mă duc iarăși, bărbierit! Voi duce buletinul cu mine la bărbier și voi spune că mă aranjeze ca în poză. Altfel trebuie să schimb buletinul. Cu Poliția Română nu te pui!”, a relatat clujeanul pe facebook.

Bărbatului i s-a explicat că i-ar schimba fizionomia feței și i-au respins dosarul la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) Cluj.

”Au spus că sunt diferențe între buletin și realitate. Cei de la Pașapoarte nu au avut nicio treabă. Nici la cazier, deși sunt aceeași instituție. 

Dar, se pare, că este ceva lege care e super interpretabilă și ei se ascund în spatele ei. Nu sunt ei de vina. Este situație normală în România. Se pare că pe Albac aveau o lamă acolo să te bărbierești:))”, a mai spus clujeanul.  

El a spus că se va duce din nou pentru a depune dosarul și a da examenul. 

”Dacă nu reușesc schimb buletinul. Bine că nu m-au arestat pentru uz de fals. Culmea este că am trecut cu aceeași bărbă de patru ori vama și nu au avut treabă oamenii. Aveam și ochelari de vedere și căciulă. Da, la DRPCIV nu se poate”, a mai scris clujeanul pe facebook.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

Sursa foto: Știri de Cluj

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.