Confidenţialitate

Deșteptarea: Un angajat de top și-a trecut în CV abilități și calificări pe care nu le-a avut niciodată, special ca să impresioneze potențialii angajatori | VIDEO

Un angajat de top al unei companii europene a scris un lung articol pentru o publicație americană în care susține că a mințit copios pentru a se angaja în toate slujbele pe care le-a avut și că asta i-a adus un succes grozav în carieră, potrivit businessinsider.com.

Special ca să impresioneze potențialii angajatori, el și-a trecut în CV abilități și calificări pe care nu le-a avut niciodată. A funcțional de minune. Este un tip care lucrează în domeniul media, pe partea tehnică.

“Înainte de fiecare interviu, am verificat pe internet care sunt echipamentele și standardele tehnice pe care compania respectivă cerea să le cunoști, și le adăugam în CV. La interviuri nu mi se cerea niciodată să dovedesc că știu să le folosesc”, a spus angajatul.

Iar când venea momentul să facă efectiv ce pretindea că știe, el se informa înainte de pe Youtube, care e plin de tutoriale.

La un moment dat, a folosit o cameră video despre care nu știa nimic, urmând pur și simplu pașii dintr-un film cu instrucțiuni de pe Youtube. Apoi a învățat din mers, la locul de muncă.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: Shutterstock