Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Trump, declarații bizare în campanie

Președinetele american Donald Trump e dezlănțuit în campanie electorală și face deliciul showurilor de comedie cu declarațiile sale neobișnuite.

De pildă, Donald Trump a sugerat, în timpul unui miting electoral, că femeile îl plac și îl susțin pentru că a mărit presiunea apei la mașinile de spălat vase.

„Mașinile de spălat vase aveau o problemă, nu primeau suficientă apă. Oamenii le porneau de 10 ori și foloseau mai multă apă, iar asta nu era deloc bine, la naiba! Noi (administrația Trump – n.r.) le-am eliberat. Acum puteți merge să vă cumpărați o mașină de spălat vase iar apa va țâșni! E o frumusețe! Mergeți și cumpărați o mașină de spălat vasele! Femeile vin la mine… femeile despre care ei spun că nu mă plac, de fapt mă plac foarte mult. Doamnelor din suburbii, vă rog votați-mă! Vă salvez casele și vă salvez comunitățile!”

Aparent, e vorba de unele standarde de mediu eliminate de administrația Trump, care permit acum consum mai mare de apă în Statele Unite.

La un alt miting  electoral de acum câteva zile, președintele Trump le-a cerut simpatizanților să nu-l voteze pe contracandidatul lui, Joe Biden, deoarece acesta, dacă va deveni președinte, îi va asculta pe oamenii de știință și va lua decizii neplăcute.

“Dacă eu i-aş fi ascultat în totalitate pe oamenii de ştiinţă, acum ţara noastră ar fi într-o criză economică masivă, în loc să zboare ca racheta. Uitaţi-vă la cifre!” a spus Trump.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.