Confidenţialitate

Deșteptarea: Toxiinfecții alimentare la un botez, după ce petrecăreții au pus băutura în frigider și au lăsat mâncarea afară | VIDEO

Zece copii și patru adulți din comuna Dumitrița, Bistrița-Năsăud, au făcut toxiinfecții alimentare după un botez la care băutura fusese pusă-n frigider, dar mâncarea, nu.

Petrecerea s-a ținut la căminul cultural din localitate. Căminul cultural e dotat cu ladă frigorifică și frigidere. Firma de catering a adus mâncarea vineri, dar organizatorii petrecerii au ales să umple frigiderele cu băutură, lăsând mâncarea afară. Duminică s-a făcut botezul.

Luni, ambulanțele au transportat în masă mesenii la UPU Bistrița. Marți, situația a continuat, astfel încât o autospecială de transport victime multiple de la Detașamentul de Pompieri Bistrița plus un echipaj cu medic de la Ambulanță au mers la fața locului, pentru a mai ridica niște răniți de pe câmpul de bătălie.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.