Confidenţialitate


Deșteptarea și Adi Hădean aduc prânzul direct la birou


Deșteptarea și Adi Hădean aduc prânzul direct la birou

Miercuri, echipa Deșteptarea și chef Adi Hădean au dat startul unei altfel de caravane prin birourile din București. În fiecare zi, la ora prânzului, chef Adi Hădean, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia vin cu masa direct la birourile celor care i-au invitat să stea la povești în ultimele luni. Doar că matinalii s-au gândit să nu stea doar la povești, ci să facă și o surpriză potrivită celor care lucrează: energie din preparate delicioase pregătite de colegul Adi Hădean, de la Medium Rare.

În următoarele două săptămâni, aducem gustări delicioase și rafinate direct la ora prânzului. Încărcați cu noua brânză Praid de la Hochland, pregătim gustări calde direct la birou, împărțim premii și descoperim cum înnobilează brânza Praid, cu un gust cu caracter, reţeta lui chef Adrian Hadean.


Ultimele stiri
Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO

Colindul dubaşilor, unul din cele mai vechi obiceiuri de Crăciun din Banat | AUDIO