Confidenţialitate

Deșteptarea României: Turism la noi acasă. Ce merge și ce nu în turismul din România?

Europa FM vă invită la un nou sezon de Deșteptarea României, programul care pune față în față în față cetățenii cu autoritățile. La finalul sezonului estival, Deșteptarea României analizează cum se face turism în România. Datorită pandemiei, a fost unul dintre cei mai buni ani pentru litoralul românesc.

Stațiunile au fost arhipline, hotelurile sunt ocupate până la finalul lui septembrie, afacerile au mers bine. Laolaltă cu nemulțumirile. Prețurile, aglomerația, nerespectarea regulilor și țepele sunt des reclamate. Iar mulți dintre români spun că este “mai bine afară.”

Totuși asta nu ne-a împiedicat să mergem din ce în ce mai mulți la mare sau la munte. Ce ați găsit acolo, însă? Știu românii să facă turism? Și de ce ne plângem atât de mult de ce se întâmplă la noi?

În prima ediție Deșteptarea României vine Cornel Ilie, liderul trupei Vunk. De pe scena Europa FM Live pe Plajă, el a lansat un manifest pentru “un turism ca afară.” O să ne reușească? Apoi îi așteptăm pe chef Adi Hădean și pe Anca Nedea, director al Organizației Patronale Mamaia Constanța.

Deșteptarea României începe vineri 17 septembrie, la ora 13.15. Puteți să ne sunați pentru înscrieri la 0372 069 599. Așteptăm mesajele voastre pe Whatsapp la 0728 111 222. Suntem live și pe Facebook, la Radio Europa FM.