Confidenţialitate

Deșteptarea României: Cum poți scăpa de sărăcie în România?

Ultima dezbatere a lunii martie din proiectul editorial Deșteptarea României, dedicată respectului și egalității de șanse din România, aduce o discuție deschisă despre sărăcie, intervenția statului în combaterea fenomenului, ajutoarele sociale și cum ajută educația depășirea sărăciei în România.

Cum poți scăpa de sărăcie în România?

Așteptăm răspunsurile voastre pe pagina de Facebook Radio Europa FM sau sub formă de mesaje audio prin WhatsApp la 0728.111.222.

Adunăm toate răspunsurile și la analizăm la finalul săptămânii într-o nouă ediție Deșteptarea României. Vineri, de la ora 13:15,  Cătălin Striblea îl are invitat pe  Valeriu Nicolae.

Prin acest demers editorial de o amploare fără precedent, Europa FM își propune să scoată la lumină noi perspective și soluții la vechi probleme și să ofere contextul propice unei coeziuni între toți factorii sociali implicați, motivându-i și inspirându-i cu o viziune puternică a unei Românii deșteptate.

Suntem convinși că, lansând dezbaterea deschisă și pragmatică pe frecvențele celui mai ascultat radio în orașele din România, vom demonstra cât de răspândite sunt dorința și voința de progres și transformare la nivelul populației și vom provoca reacții concrete, fapte, nu vorbe, din partea celor mai înalți responsabili.

Suntem conștienți că, pentru a avea rezultate, un astfel de demers necesită timp și efort comun, însă avem certitudinea că suntem mulți cei care ne dorim o Românie “deșteptată” și un viitor mai bun, mai sigur și mai sănătos pentru copiii noștri în această țară.

Credem că doar împreună putem reuși și, tocmai de aceea, ne propunem ca, prin campania Deșteptarea României, să îi aducem împreună, pe aceeași frecvență, pe românii cu inițiativă, pe cei implicați și dornici să aibă un impact pentru a genera progres construit pe principii solide.