Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Primarul Focșaniului vrea să dea zeci de mii de lei pentru florile de Mărțișor, consilierii locali se opun

Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a vrut să cumpere flori de Mărțișor și de 8 martie cu 35.000 de lei de la bugetul local.

Proiectul lui a fost respins de consiliul local, însă edilul nu a renunțat la idee, scrie Adevărul

Primarul a propus cumpărarea a 2.200 de flori la preţul de 6 lei/bucata pentru le împărți pe străzile din oraș.

Încă 300 de flori la 12 lei bucata ar fi fost destinate doamnelor „de mijloc” şi alte 170 de aranjamente florale, fiecare în valoare de 110 lei, pentru doamne cu poziţii importante, după cum s-a exprimat primarul.

„Aranjamentele florale le ofeream unor doamne care în municipiul Focşani deţin poziţii importante şi voiam să le oferim un cadou frumos”, a spus primarul.

În total, 35.000 de lei a cerut edilul de la Consiliul Local. „Decât să daţi flori, mai bine aţi face un gest la un orfelinat. De Ziua Femeii scrieţi o felicitare din suflet pe Facebook şi vă garantez că femeile vor aprecia mai mult. Dumneavoastră spuneţi că taxatoarea din Piaţa Moldovei nu merită un aranjament floral, pentru că nu are o funcţie importantă”, a spus Ana Maria Dimitriu, viceprimar al municipiului.

Primarul Cristi Misăilă nu a renunțat la idee și îi va convoca din nou într-o şedinţă extraordinară pe aleşii locali. De această dată cere 20.000 de lei pentru flori.

Sursa foto: adevarul.ro

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.