Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Panourile publicitare nu vor mai fi puse în curbe și intersecții

Panourile publicitare şi construcţiile, cu excepţia statuilor şi a monumentelor, nu vor mai fi amplasate în curbe şi în intersecţii.

Așa prevede un proiect de lege votat marți în Camera Deputaților. 

Proiectul de lege modifică un articol din Ordonanţa Guvernului privind regimul drumurilor, astfel încât să fie interzisă amplasarea mijloacelor de publicitate sau reclamă în curbe şi în intersecţiile la nivel ale căilor de comunicaţie, în ampriză şi în zonele de siguranţă, precum şi pe suprafeţele de teren destinate asigurării vizibilităţii în curbe şi în intersecţii.

“Se interzice amplasarea mijloacelor de publicitate sau reclamă şi a construcţiilor, cu excepţia statuilor şi a monumentelor, în curbe şi în intersecţiile la nivel ale căilor de comunicaţie, în ampriză şi în zonele de siguranţă, precum şi pe suprafeţele de teren destinate asigurării vizibilităţii în curbe şi în intersecţii”, prevede textul adoptat.

Camera Deputaţilor este for decizional pentru acest proiect, scrie Agerpres.

Sursa foto: Focus Press

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.