Deşteptarea l-a prezentat pe zilierul care la 55 de ani a luat examenul de bacalaureat

Adrian Mihai are opt copii şi şase nepoţi. Cel mai mare fiul al său are 33 de ani, iar cel mai mic 17. La 55 de ani el s-a mobilizat pentru a da un exemplu, dar şi pentru a-şi finaliza prima etapă a studiilor, pentru că a mărturisit că acum ar vrea să urmeze şi o facultate.

Monica, Vlad şi George au apreciat, joi, gestul bărbatului care pe lângă serviciu şi familie a gâsit timp ca la 55 de ani să se mobilizeze pentru a susţine examenul de bacalaureat.

Adrian Mihai este unul dintre absolvenţii de liceu care poate fi un exemplu pentru majoritatea elevilor care ies astăzi de pe băncile şcolii. Bărbatul în vârstă de 55 de ani are opt copii şi a luat examenul de bacalaureat cu media 8,48.

‘Nu am apucat să îmi termin studiile până la vârsta asta pentru că aşa a fost să fie. După treapta I, pe timpul lui Ceauşeascu, am fost luat şi trimis la Craiova, unde am lucrat la reparaţia unui avion cu reacţie. Apoi, a urmat armata. După armată am făcut anul IV şi nu am mai apucat să fac şi anul V pentru că au apărut copiii, a trebuit să ne mutăm dintr-un sat într-altul’, povesteşte bărbatul .

Recunosşte că deşi are o vârstă înaintată pentru un astfel de examen, emoţiile nu l-au ocolit. ‘Cel mai frică mi-a fost la biologie. Dar, după notele obţinute se pare că emoţiile au fost constructive. Am luat cea mai mare notă la această probă’, mai spune Adrian Mihai, într-un interviu acordat Gândul.info.

Adrian Mihai a făcut ultimul an de liceu Colegiul Tehnic ‘Valeriu D. Cotea’, din Focşani.

Click aici pentru a reasculta cele mai interesante momente din emisiunea Deşteptarea