Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Incidente suspecte la un liceu din Bihor, în timpul examenului de Bacalaureat

Incidente suspecte la Colegiul Unirea din Ștei, județul Bihor, chiar în timpul bacalaureatului, au fost reclamate de șeful Inspectoratului Școlar Județean, Virgil Blage.

În liceul respectiv, curentul şi apa s-au oprit în momente favorabile pentru candidaţi, reclamă șeful Inspectoratului Școlar Județean, citat de e-bihoreanul.ro.

“Nu întâmplător la proba de limba română în tot Şteiul s-a luat curentul.”, acuză inspectorul șef.

Iar pana de curent a dus la oprirea sistemului de înregistrare video. În plus, mai acuză inspectorul școlar, apa de la toaletele de la etajele 1 şi 2 a fost oprită.

El crede că e posibil ca apa să fi fost oprită pentru ca elevii să-şi poată ascunde în baie fiţuici sau telefoane, iar profesorii să nu intre acolo, din pricina mirosurilor neplăcute.

Inspectorul Blage a devenit cu adevărat bănuitor când, la examenul de limba română, un candidat care s-a cerut la baie s-a întors cu un iPhone 8 ascuns în pantof, sub talpă.

Colegiul Unirea din Ștei a mai fost scena unor fraude la Bac.

În urmă cu 5 ani, 108 candidaţi care au susţinut examenul aici au fost eliminaţi, fiind lăsați să copieze de către profesorii supraveghetori.  

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.