Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: În Pakistan, toți angajații unui fast-food au fost arestați de polițiști pentru că n-au vrut să le dea hamburgeri gratuiți

Toți cei 19 angajați ai unui fast-food din Pakistan au fost arestați pentru că nu au vrut să le dea hamburgeri gratuiți polițiștilor. 

Vinerea trecută, polițiștii au venit la fast-food și au cerut să fie serviți fără să plătească. Au fost refuzați, însă. Polițiștii s-au enervat și au plecat, dar s-au întors sâmbătă noaptea și i-au arestat pe toți angajații restaurantului, scrie BBC.

Asta în timp ce clienții își așteptau comenzile. Angajații au fost eliberați după 7 ore, timp în care au fost hărțuiți de polițiștii nervoși că nu au primit burgeri gratis.

„Nu este prima dată când ceva de acest fel s-a întâmplat echipelor din bucătăriile restaurantelor noastre, dar vrem să ne asigurăm că va fi ultima”, scrie într-un comunicat postat lanțul de fast-food Johnny & Jugnu.

Nouă dintre polițiștii implicați au fost suspendați. 

„Nimănui nu îi este permis să ia legea în mâinile sale”, a declarat pe Twitter Inam Ghani, un reprezentant al poliției locale.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.