Confidenţialitate

Deșteptarea de Vară | Britney Spears: „Familia mea m-a aruncat” | AUDIO

Britney Spears a împărtășit duminică seară pe canalul ei de Youtube noi acuzații despre tutela pe care familia sa, dar în special tatăl ei, au exercitat-o timp de 13 ani.

„M-au aruncat – așa am simțit – familia mea m-a aruncat”, a spus artista.

Ea a susținut că aranjamentul a fost „premeditat” și a spus – se pare că făcând referire la Lou M Taylor, fostul manager și personajul despre care se crede că i-a introdus lui Jamie Spears ideea de tutelă.

„Nu erau droguri în sistemul meu, alcool, nimic. A fost pur abuz și nu am împărtășit nici măcar jumătate din el”, a spus Spears.

La 1 februarie 2008, Spears a fost plasată sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, după ce cântăreața a manifestat un comportament inadecvat în public timp de câteva luni.

Sfârșitul lui 2007 o surprinde în niște ipostaze crunte, paparazzi pe urmele ei și tot felul de poze ce au făcut înconjurul lumii. Au apărut și niște filmări.

După apariția clipului pe contul ei de Youtube, The Guardian a contactat reprezentanții lui Jamie Spears, tatăl solistei, pentru comentarii. Tăcere. Liniște.

A răspuns la fimare mama lui Britney, Lynne Spears, care a postat pe Instagram o fotografie a perechii cu un text lung în care insistă că a încercat să-și ajute fiica. „Britney, toată viața ta am încercat tot posibilul să-ți susțin visele și dorințele! Și, de asemenea, am încercat tot posibilul să te ajut să scapi de greutăți!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynne Spears (@lynnespears_rf)

Matinalii Alex Grecu și Mihai Dinu au discutat despre acest subiect în Deșteptarea de Vară:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ascultă mai jos cea mai recentă ediție Deșteptarea de Vară:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Captură foto Instagram