Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Ca să scape de ședințele online, unii angajați români s-au prefăcut că laptopurile lor își instalează actualizări de software

O nouă metodă de chiul a apărut printre angajații din România în timpul pandemiei. Astfel, apoape un sfert (23 %) dintre ei s-au prefăcut că laptopul sau calculatorul lor instalează actualizări de software și au zis că nu pot să participe la şedinţele online. 

De asemenea, peste o treime (37%) au afirmat că au întârziat la o astfel de şedinţă virtuală din cauza actualizărilor de software, arată un studiul comandat de Kaspersky, citat de Agerpres.

Mai mult, unii angajaţi consideră că timpul de oprire dispozitivului este o oportunitate de a mai amâna puţin lucrurile pe care le au de făcut, 23% dintre respondenţii din România recunoscând că au instalat actualizări pentru a pierde în mod deliberat timpul la locul de muncă.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.