Deşteptarea a aflat ce-şi doresc femeile de ziua lor

Monica, Vlad şi George au rămas sub influenţa zilei de 8 martie şi au întrebat, în acest weekend, ce-şi doresc femeile de ziua lor.

Toader Păun a fost mesagerul matinalilor Monica, Vlad şi George în centrul comercial Arcade, din Bucureşti, unde a descoperit o mulţime de femei zâmbitoare, venite la cumpărături.

Unele au rămas încă în minte cu imaginea camionului de flori, oferit vineri în ‘Deşteptarea’, după cum a descoperit Toader, în timp ce altele şi-au dorit de ziua lor cadouri mult mai consistente, cum ar fi o casă sau o maşină.

Reascultaţi sondajul difuzat marţi dimineaţa în Deşteptarea cu un click pe butonul play din partea stângă a acestei pagini!

Europa FM a făcut cadou, vineri, un camion cu flori

Un militar român, plecat în misiune în Afganistan i-a făcut o surpriză de proporții soției sale, de care îl despart în prezent mii de kilometri. El s-a înscris într-un concurs pe website-ul europafm.ro pentru a-i dărui, de 8 Martie, celei mai importante femei din viața lui… un camion cu flori!

Vineri dimineață, Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu, realizatorii matinalului ‘Deșteptarea‘ de la Europa FM – au pus la cale, împreună cu Petru, soțul Elenei, cea mai mare surpriză, de 8 Martie, pentru ea.

Click aici pentru a vedea cum a decurs surpriza