Confidenţialitate

Descoperă distracția Hybrid la înălțime alături de Suzuki și Europa FM Live pe Pârtie!® (P)

Cum ar arăta un sport hibrid de iarnă? Hmm… nu știm dacă a venit timpul să inventăm “cross-country alpine curling-ul”, dar un lucru e cert – tehnologia Hybrid de la Suzuki e deja aici și te aduce mai aproape de distracția marca Europa FM Live pe Pârtie!

Timp de peste 4 săptămâni, mulți dintre vizitatorii de sfârșit de săptămână ai pârtiei Bradul din Poiana Brașov au avut deja parte nu doar de obrajii roșii și sesiuni zdravene de râsete datorate programului nostru surpriză de jocuri de îndemânare și agilitate, ci și de sute de premii de sezon: de la mănuși și eșarfe, până la rucsacuri, raclete și reni de pluș!

Fun-ul continuă în fiecare week-end de iarnă, dar și în vacanța dintre 19 și 25 februarie; participanții au ocazia să-și demonstreze adaptabilitatea și versatilitatea, două dintre cele mai importante trăsături ale noului nostru sistem Hybrid, participând la provocările lansate de concursurile Suzuki: tras la țintă cu arcul, hoola-hoop în echipament complet de iarnă, vânat rațe sau scaune muzicale.

În funcție de context, dorința viitorului proprietar și de tipologia de automobil pe care îl echipează, sistemul Hybrid de la Suzuki este gândit pentru a oferi un echilibru perfect între performanțe, consum și spațiul pe care îl ocupă.

Astfel, varianta Mild Hybrid, ce poate fi instalată pe modelele Suzuki Swift, S-Cross, Ignis și Vitara ajută la reducerea consumului de carburant, a uzurii sistemului de frânare sau a zgomotului la pornire, asistând cuplul motor și prelungind durata de viață a acumulatorului convențional.

Varianta Strong Hybrid, disponibilă la modelele Vitara și S-Cross, aduce cu sine capacitatea de a funcționa 100% electric, atunci când sunt îndeplinite anumite condiții. Aceasta recuperează în plus și cea mai mare parte a energiei din decelerare, pentru că sistemul trimite energie chiar și atunci când frâna este cuplată.

În plus, adaptabilitatea și versatilitatea specifice mărcii sunt trăsături susținute și de prezența tehnologiei ALLGRIP 4×4,  dar și de prezența garanției extinse de tip 3+7ani, ce îți asigură o protecție îndelungată și o valoare de revânzare mai mare.

Descoperă mai multe informații despre tehnologia Suzuki Hybrid aici.