Deputatul PSD Ioan Terea – cercetat pentru vătămare după ce ar fi lovit cu mașina doi manifestanți

Deputatul PSD Ioan Terea este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Este decizia Parchetului Tribunalului București.

Două persoane care participau la protestele de aseară îl acuză pe politician că le-ar fi lovit cu mașina în momentul în care a ieșit din curtea Parlamentului.

Parlamentarul susține că, din contră, manifestanții i-ar fi lovit mașina și i-ar fi sărit în față.

„La ieșire pe poartă, când au văzut permisul de acces, au luat foc. Mi-au încojurat mașina, unii dădeau cu pumnii. Mașina era oprită. Ea este lovită, tot impactul este pe partea dreaptă. Pe botul mașinii nu s-a găsit nicio urmă. Unul dintre ei s-a aruncat pe capotă, se ținea de oglindă. Nu știu dacă a căzut sau nu. După cinci metri am oprit mașina și am așteptat să vină Brigada Rutieră.” Ioan Terea

Deputatul PSD Ioan Terea:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Politicianul și cei doi manifestanți au fost audiați de polițiști la ora 3.00 până azi noapte.

Sute de oameni au scandat miercuri seară (6 decembrie) la Parlament „Noaptea ca hoții”, în timp ce deputații adoptau într-o ședință maraton, cu scandal, prevederi din Statutul Magistraților. Un lucru neobișnuit, aleșii au stat în plen până noaptea târziu. Aproape de miezul nopții, ședința s-a încheiat iar votul final a fost amânat din lipsă de cvorum. În tot acest timp, la poarta Parlamentului (intrarea din fața Parcului Izvor), se protesta:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS