Confidenţialitate

Deputatul PSD Daniel Suciu și-a cerut scuze după ce, luni, a spus unei colege USR că „femeile se bucură de orice minut în plus” | AUDIO

În Parlament, moţiunea simplă a opoziției la adresa ministrului Muncii, Marius Budăi, a picat, previzibil, marți la vot în Camera Deputaților. Au fost 177 voturi contra demersului USR și Forța Dreptei.

Deputatul PSD Daniel Suciu și-a cerut scuze marți la tribuna Camerei Deputaților, după ce ieri, tot în Parlament, a făcut o declarație nepotrivită la adresa unei colege de la USR.

Iată ce a spus luni și cum a reacționat deputata USR, Oana Țoiu:

„-Și pentru echilibrare, chiar dacă doamna Țoiu mai are un minut, să compensăm cu minutul de la minorități, știu că femeile se bucură de orice minut în plus.

– Puteți să vă luați și minutul înapoi și să faceți ce credeți de cuviință. Mulțumesc grupului minorităților, dar vă reamintesc că vin aici în calitate de deputat, aleasă în Parlamentul României, nu de colega dumneavoastră de glumițe de pahar.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La o zi distanță, deputatul PSD, Daniel Suciu, care și conduce ședințele din Camera Deputaților, și-a cerut scuze:

„Nici de la acel microfon, nici de la acest microfon nu-mi este permis să fac și să folosesc cuvinte, aluzii, propoziții, care pot fi considerate ofensatoare mai ales pentru colegele noastre. Nu am nicio problemă să recunosc că ieri am folosit o asemenea propoziție pe care o regret din tot sufletul. N-am avut nicio intenție ca ceea ce am spus ieri să fie considerat ofensator și pentru doamna Țoiu și pentru doamna Alexandru în special, dar pentru toate colegele, pentru acea propoziție, încă o dată îmi cer mii de scuze.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Votul pentru numirea lui Toni Greblă în fruntea Autorității Electorale Permanente a fost amânat din nou, pe fondul neînțelegerilor dintre PSD și PNL