Confidenţialitate

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean, depistat cu alcoolemie peste limită, spune că rezultatul a fost dat de medicamente pentru inimă

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a fost prins de polițiști cu o alcoolemie peste limita legală. A fost amendat cu 1.300 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere timp de 3 luni.

Deputatul a negat că a consumat alcool și va depune contestație. Ben Oni Ardelean a spus la Europa FM că alcoolemia a fost dată de niște medicamente pentru inimă, pe care le ia de 3 săptămâni:

„Este vorba de un tratament care, din păcate, a dat această alcoolemie pe test, o alcoolemie care nu ți-o dă alcoolul neapărat, ți-o poate da și 3 bomboane de rom,este abia la limita contravenției. Alcoolemia, dacă era de la la alcool, îți dădea mult mai mult, deci nu-ți dădea 0,1.(…)  O să contest în instanță, e o procedură mai lungă. (…) De 3 săptămâni iau tratamentul.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean a fost oprit luni de polițiști. Valoarea indicată de alcooltest a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea