Confidenţialitate

Delia cântă LIVE în Deşteptarea

Miercuri dimineaţa, Delia cântă în premieră LIVE noua ei piesă în Deşteptarea.  După ora 9, Vlad Petreanu şi George Zafiu vor sta de vorbă cu Delia în studioul Europa FM, apoi se vor muta în celebrul Garaj Europa FM, unde artista va cânta live cea mai emoţionantă piesă lansată până acum.

La începutul acestei săptămâni, Delia a lansat videoclipul piesei „Cine m-a făcut om mare”.

Cine m-a facut om mare este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetiţa care îşi dorea să fie om mare. Ea creşte…şi îşi dă seama că partea cea mai frumoasă a vieţii a trecut deja şi vrea înapoi la copilărie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocenţa şi totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiţi”, spune Delia.

Delia recunoaşte că piesa „Cine m-a facut om mare” este una încărcată de multe emoţii, iar atunci când a scris-o a avut lacrimi în ochi.

„E un cântec trist, la care recunosc…mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva e un cântec de dragoste în care îţi doreşti ca persoană iubită din prezent să îţi suplinească nevoile şi cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama şi ca tata”, completează Delia.