Confidenţialitate

Delia a lansat videoclipul piesei “Cine m-a făcut om mare” – VIDEO

Una dintre cele mai îndrăgite piese cântate şi scrise chiar de artistă, “Cine m-a facut om mare”, are de astăzi şi un videoclip emoţionant.

Videoclipul piesei Delia – “Cine m-a făcut om mare” prezintă o întâlnire dintre “Delia Mare” şi “Delia Mică”, interpretată de o fetiţă pe nume Catinca. Clipul este regizat de Vlad Feneşan,care a lucrat alături de Delia si la transpunerea în imagini a piesei “Doar pentru tine”.

Cine m-a facut om mare este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetiţa care îşi dorea să fie om mare. Ea creşte…şi îşi dă seama că partea cea mai frumoasă a vieţii a trecut deja şi vrea înapoi la copilărie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocenţa şi totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiţi”, spune Delia.

Delia recunoaşte că piesa “Cine m-a facut om mare” este una încărcată de multe emoţii, iar atunci când a scris-o a avut lacrimi în ochi.

“E un cântec trist, la care recunosc…mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva e un cântec de dragoste în care îţi doreşti ca persoană iubită din prezent să îţi suplinească nevoile şi cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama şi ca tata”, completează Delia.