Deghizați în turci, doi prahoveni au fost prinși în timp ce încercau să înșele un bărbat

Doi bărbaţi din judeţul Prahova, în vârstă de 27, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii vasluieni în timp ce încercau să înşele un cetăţean din comuna Epureni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului , cei doi tineri, care erau îmbrăcaţi cu haine lungi şi purtau turbane pe cap, i-au cerut împrumut o sumă de bani vasluianului, sub pretextul că au rămas fără combustibil la maşină, spunând că îi oferă drept garanţie un ghiul de aur.

„Incidentul a fost observat de un echipaj de poliţie care efectua o misiune de patrulare în zona respectivă. Cei doi cetăţeni au fost conduşi la Sediul Poliţiei oraşului Murgeni, iar în urma verificărilor s-a constatat că ei au domiciliul în judeţul Prahova, iar autoturismul cu care circulau avea inspecţia tehnică periodică expirată”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui.

În autoturismul cu care circulau cei doi tineri s-au găsit patru ghiuluri confecţionate din metale fără valoare, precum şi suma de 2.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru tentativă de înşelăciune, iar cercetările au fost extinse pentru a se vedea dacă bărbaţii au mai încercat să păcălească şi alte persoane folosind aceeaşi metodă. De asemenea, au fost reţinute talonul autoturismului şi numerele de înmatriculare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS