Confidenţialitate

Declarat la Bucureşti inapt psihologic, şeful de la Permise Argeş a rămas pe post

Șeful delegat de la Permise și Înmatriculari Argeș a fost declarat inapt psihologic pentru concurs, dar rămâne în continuare la conducerea instituției.
Prefectul de Argeș nu vede nicio problemă în a-l menține în funcție și îi acuză pe ziariști că încalcă Legea protecției datelor, deși chiar candidatul a declarat că el este cel respins ca inapt psihologic.

Cornel Matei, șeful la Permise Argeș, a intenționat să se mute pe aceeași poziție, însă la București, fapt confirmat de înscrisuri și probele examinatorii pe care le-a susținut în Capitală. Numai că, rezultatul probei psihologice nu a fost în favoarea șefului de la Permise Argeș, acesta fiind declarat inapt la această probă, rezultat demonstrat de înscrisuri oficiale apărute în spațiul public.

Chiar Cornel Matei a confirmat pentru instituţiilestatului.ro că el este cel care a fost eliminat din concurs pe motive psihologice.

Declarat la Bucureşti inapt, şeful de la Permise Argeş a rămas pe post, căci prefectul de Argeş, Emilia Mateescu susţine că nu a primit nicio înştiinţare oficială, deși rezultatele examenului psihologic sunt publice.

Prefectul de Argeş, acuză ziariştii că încalcă legea privind protecţia datelor, în ciuda faptului că detaliile despre cel respins la concurs au fost confirmate chiar de el.

Prefectul Emilia Mateescu nu a răspuns la întrebarea “Dacă e inapt psihologic pentru Bucureşti, cum de este apt pentru instituţia similară din Argeş?”

Foto/ Unsplash