Confidenţialitate

DeBizz Magazine organizează o nouă ediție HotSpot Brașov

DeBizz Magazine, unica revistă de business româno-germană din România, organizează a-V-a ediție a evenimentului său regional HotSpot Brașov, împreună cu Clubul Economic German din Brașov (DWK), pe 29 ianuarie, la Sergiana Center – Salonul Pearl, începând cu ora 18:30.

Brașovul, a cincea economie județeană a României, potrivit datelor statistice aferente anului 2019, a trecut printr-o transformare economică radicală, odată cu desființarea vechilor coloși industriali ai perioadei comuniste.

Dispariția centrelor de tradiție a făcut loc unui număr important de investiții private de succes, topul celor mai mari business-uri din Brașov fiind dominat în prezent de companii cu capital majoritar german.

În plus, în Brașov s-au dezvoltat în ultimii ani și mai multe business-uri controlate de antreprenori români.

DeBizz Magazine își propune prin organizarea acestui eveniment ”să faciliteze crearea un spațiu de dialog constructiv între investitorii privați, interesați de soluții de stimulare a afacerilor și entități economico-administrative locale”.

Astfel, prioritățile economice generate de mediul de afaceri (economia ”reală”) pot fi puse în oglindă cu obiectivele aflate pe agenda autorităților locale.

AGENDA EVENIMENTULUI HotSpot Brașov

18:30 – 19:00 Recepție participanți & welcome coffee
19:00 – 19:10 Introducere și scurtă analiză contextuală
19:10 – 20:30 Dezbatere tematică–HOTSPOT BRAȘOV 2020
20:30 – 21:30 Dinner & networking

Participarea este gratuită, prin înscriere până pe 26 ianuarie la următorul link: http://www.debizz.ro/inscriere-participare-eveniment/ în limita locurilor disponibile și, este asigurată doar după primirea confirmării pe e-mail din partea echipei DeBizz Magazine.