#de15ani: Lucian Boariu și Cristi Hrubaru de la Rock FM au urat LIVE “La mulți ani, Europa FM!” – AUDIO

La aniversarea de 15 ani, familia Europa FM a primit urări și mesaje de la colegii altor posturi de radio. “Încercăm să fim și rockeri în această dimineață, suntem în direct cu Rock FM”, a anunțat George Zafiu în Deșteptarea de marți, 26 mai.

”Era 26 mai, anul 2000, îmi aduc aminte și acum. Sunt cuprins de emoție ș ide bucurie, dar eram cuprins și de responsabilitatea emoțională, nu-i așa, pentru că se lansa prima rețea națională privată, acolo unde aveam să realizez Autostrada 14-18”, și-a amintit Lucian Boariu.

”A fost o nebunie frumoasă, într-adevăr. Vreau să-i salut pe cei din echipa de început Europa FM și din echipa actuală. La mulți ani, oameni buni și profesioniști, vreau să vă mulțumesc pentru gestul frumos și de normalitate pe care l-ați făcut în această dimineață, pentru că, zic eu, dincolo de orgolii, de audiență, de concurență, există, vreau să cred, o breaslă a oamenilor de radio din România”, a mai spus Lucian Boariu.

În direct a intrat și Cristian Hrubaru: ”Bună dimineața și la mulți ani, Europa FM! Sunteți bestiali, sunteți foarte tari! Mi-am dorit foarte mult să lucrez la Europa FM la un moment dat, până a venit treaba cu rock-ul. După care…mi-a trecut. A fost un gând ascuns al meu, să lucrez în echipa aia minunată. Tare mai faceți treabă bună!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe 26 mai 2000, George Zafiu intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio. Sărbătorim în această săptămână 15 ani minunați de Europa FM, pentru care vă mulțumim vouă, ascultătorilor, și vă așteptăm mesajele și răspunsurile la întrebarea: Tu ce făceai acum 15 ani?

Articole Similare