De la Vocea Spaniei la o carieră internațională. Cine este Jorge Gonzalez, primul artist care a semnat cu Cat Music Spain – VIDEO

După ce Cat Music a deschis prima filială la nivel internațional – Cat Music Spain, nu a durat mult pentru a începe și colaborare cu artiștii locali. Primul nume promovat de noul label este Jorge Gonzalez, care a lansat recent videoclipul „Tu Boquita”.

Single-ul este compus de  Omar Secada (cunoscut din trupa Mandinga) și Andy Robert, în studiourile Happiness Production, iar videoclipul a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni în România.

Jorge Gonzalez  a cucerit publicul iberic cu zeci de interpretări live memorabile. După ce Jorge Gonzalez a  participat în cadrul emisiunii „La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 în finală, numele lui a devenit foarte cunoscut în Spania. Primul lui single, „Diquelame”, a primit chiar Discul de Aur, un succes care s-a concretizat în peste 80 de concerte într-un timp foarte scurt.

Până la single-ul „Tu Boquita”, Jorge Gonzalez a avut numeroase apariții și interpretări live remarcabile, înca de când a împlinit 17 ani. Varianta lui pentru piesa „Lucia” a stârnit numeroase reacții, inclusiv de la colegii de breaslă, fiind felicitat public de Alejandro Sanz și Joan Manuel Serrat.

În 2015, Jorge Gonzalez a făcut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii – „Pequeños gigantes”, iar în 2016 a participat alături de familia sa în cadrul reality-show-ului „Gipsy Kings”.